Asculta

AcasaAcasa

Intotdeauna este placut ca in linistea caminului sa asculti un mesaj asupra caruia poti medita.

In-Masina-2In Masina

Radioul nu stii ce-ti aduce insa aceste resurse poti stii ca merita sa le asculti in masina…

La-lucruLa Lucru

Rutina lucrului nu trebuie sa insemne si “rutina mintii”. Asculta si vei fi de 2x mai castigat la sfarsitul unei zile de lucru.

peste-tot2Peste Tot   

Exista nenumarate momente in care “pierdem timpul”… Te invit sa descarci materialele oferite si sa asculti…

Albume Inregistrate

– Descarca – 

Manifest Pentru Copiii Nostri

Autor: Luca Lulciuc An: 2015 Locatie: Arad – Romania Grafica: Cristian Todean Aranjament muzical: Sem Bala Psalmii sunt cu adevarat o binecuvantare pentru orice suflet. Ii adresam in mod special celor maturi cat si copiilor deopotriva. Recitarea lor de catre un copilas ii face sa fie cu atat mai placuti si mai demn de primit. Lipsiti fiind de orice fel de amprente teologice ei poarta mesajul lui Dumnezeu care vindeca, incurajeaza si daruiesc pacea sufletelor noastre.

 • 100% Scriptura.
 • Orice om trebuie sa ii auda.
 • Un ajutor pt parintii care vor sa ii invete pe copiii lor lucruri sfinte & frumoase.
 • Un ajutor pentru biserici, gradinite si educatori/invatatori.
 • Un cadou foarte frumos.

La cererea dvs. suntem dispusi sa va punem la dispozitie psalmii in format CD pentru ca dvs sa puteti dezvolta un proiect de incurajare pt alti copii (scoala, gradinita, grupa duminicala, vecini, verisori etc).

Luca Lulciuc-Psalmii-Copilariei---Front-Cover

Psalmii copilariei

Luca Lulciuc

Pentru a descarca intregul album – click pe: 

Manifest Pentru Copiii Nostri

Manifest Pentru Copiii nostri - video

2013

Autor: Claudiu Lulciuc An: 2013 Locatie: Arad – Romania Grafica: Corina Stoica Un mesaj adresat tuturor celor carora le pasa de generatia viitorului. Poate e chiar generatia ta… sau poate ca aceasta noua, generatie de care te miri tot mai mult…

 • Ei au nevoie de protectie.
 • Ei au nevoie de modele demne de urmat.
 • Ei au nevoie de invatatura si iubire.
 • Ei au nevoie de noi.
 • Ei au nevoie de Dumnezeu.

Le-am distrus lumea si acum suportam consecintele actiunilor noastre… Sau poate ca altii le-au nenorocit-o… Haideti sa ne aproiem cu caldura. Sa-i castigam prin iubire si intelepciune. Iar tuturor celor ce ii abuzeaza si/sau le distrug lumea le vom adresa “un cuvant”: VOM LUPTA!

Pentru a descarca intregul album – click pe: 

La inceput era Cuvantul

La inceput era Cuvantul - Audio

Album – La inceput era Cuvantul

Autor: Claudiu Lulciuc An: 2010 Locatie: Arad – Romania Detalii: 100% Scriptura Biblia este fascinanta! Abia cand am inceput sa o citesc cu inima am inceput sa-i aud glasul, “sa vad” si “sa simt” ca este vie. Iata dar felul in care ea imi vorbeste: asprimea si caldura ei…   Asculta pentru ca:

 • Scriptura este adevarata.
 • Scriptura este aurul intelepciunii.
 • Scriptura te poate scapa din pacate.
 • Scriptura iti deschide calea catre Dumnezeu.
 • Dumnezeu iti vorbeste.

Intr-o lume atat de stresata, fara timp pentru lucrurile importante, glasul acestui volum se-ndreapta catre tine: calator pe Terra. Deschide-ti sufletul inaintea acestor cuvinte intrucat ele sunt Cuvintele Vietii, dar din Darul Ceresc.

La inceput era Cuvantul

Claudiu Lulciuc

Pentru a descarca intregul album – click pe: 

Nu esti invins!

Nu esti invins!Autor: Claudiu Lulciuc An: 2008 Locatie: Arad – Romania Detalii: antologie de poezie crestina Tot trecutul nostru este plin de oameni deosebiti. Acesti oameni au fost deosebiti prin faptul ca au fost daruiti intru totul lui Dumnezeu si ca urmare ne-au lasat comori nestemate. Acest volum cuprinde putin, foarte putin din margaritarele ce le-am intalnit de-alungul timpului. Poezii care prea mult au stat ascunse, saracind viata noastra de un sprijin tare si-un zambet curat in clipe grele. Vreau sa iti reamintesc dragul meu prieten ca omul nu este invins atunci cand plange si nici cand sangera… Daca nu ti-ai pierdut credinta: nu ai pierdut nimic!

Pentru a descarca intregul album – click pe: