Rate this post
Consiliere---noua-ne-pasa-de-tine3
Consiliere--Crestina

SCURTA DESCRIERE

Cele mai mari greseli in viata le facem nu pentru ca nu stim… ci pentru ca refuzam ajutorul. Atat de multi oameni sunt prea mandri ca sa intrebe – au o pretentie absurda de la ei… ca si cum ei ar trebui sa stie totul. Este cu totul altfel cand stii ca ai pe cineva alaturi de tine pe drumul suferintei. Vrem sa spunem si incurajam oamenii ca Dumnezeu este acela care izbaveste din dependente, vicii, obsesii si lacrimi…  De aceea suntem alaturi de tine: In Slujba Celui Preainalt!

Poate tu… sau poate un prieten… sau poate cineva cunoscut trece prin momente grele: Suntem Alaturi De Tine!

CONTACTEAZA-NE!

Destinatari

MOTIVATIE SI BENEFICIARI

Incapand cu anul 2014 am facut un pas mai aproape de oameni. Cred din toata inima ca fiecare om are nevoie cel putin odata in viata sa vorbeasca cu altcineva despre durerea/framantarea sa. Este intelept. Nu este nici slabiciune nici incompetenta este pur si simplu unul din mijloacele pe care Dumnezeu ni le-a oferit pentru ca sa putem strabate mai usor valea plangerii. Poate ca tu sa un cunscut de-al tau se confrunta cu o problema ce te/va depaseste… contacteaza-ne!

Rezumat:
 • Fara bani.

 • Consiliere Crestina.

 • Confidentialitate & Responsabilitate.

 • Pentru oricine.

 • Diversi consilieri.

 • + LIVE (la cerere).

Detalii “tehnice”

CIFRE

Costul Consilierii (0)
4 Consilieri
7 ani Experienta
Mobilitate

Share and Enjoy

 • Facebook
2 Comments
 1. Radu Valeriu

  Sunt consilier si psihoterapeut ,pastor la biserica baptista Emanuel Bucuresti Berceni. Ce faceti este minunat mirabil ca toti acesti consilieri vad treaba ca lucru pt Domnul si o fac gratis.Felicitari.Mi-as dori sa facem si in bucuresti asta .Sunt dispus la colaborare.Domnul cu voi

  • Va multumesc pentru cuvintele frumoase ce ni le-ati adresat. Dupa cum bine ati remarcat (si din experienta dvs) lucrarea aceasta presupune efort… dar suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru ca pana aici El ne-a ajutat. Deschiderea dvs. pentru colaborare ne bucura foarte mult si o vom pastra atent pentru a o putea “materializa”. Fiti binecuvantat! (Cu respect C.L.)

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit