Rate this post
ELDAD-(octet)---Mesia-a-venit

SCURTA DESCRIERE

Proiectul “Mesia a venit!” este in realitate o cantata aranjata si oferita credinciosilor si necredinciosilor inca din anul 2014. Scopul acestui mesaj extraordinar a fost acela de a re-aseza in centrul sarbatorii pe sarbatorit: Isus Hristos! El este Mesia promis: singurul care poate oferi mantuire omului. “Mesia a vent” este un project dezvoltat cu inima pentru sufletele celor nemantuiti – in mod special. Am pornit din strazile satelor si oraselor, am trecut prin casele de cultura a unor orase si am incheiat in Biserici.

Daca doresti ca prietenii tai sa fie binecuvantati cu acest mesaj…CONTACTEAZA-NE! Facem tot posibilul ca sa ajungem si in satul/orasul tau!

Destinatari

MOTIVATIE SI BENEFICIARI

Multumim lui Dumnezeu care ne-a oferit mantuirea si ne-a invatat & ajutat sa o vestim si altora. Deplin convinsi ca “in nimeni altul nu este mantuire” (F.A. 4:12) decat in Isus Hristos, iata-ne vestind Adevarul. Credem ca astazi, mai mult ca oricand, este nevoie sa prezentam adevarul intr-un mod cat mai clar si nealterat. Cu mare bucurie am participat alaturi de grupul ELDAD (octet) la acest proiect atat in anul 2014 cat si in anul 2015. Fii binecuvantat in auditia acestui mesaj!

Rezumat:
  • 100% Evanghelia Mantuirii.

  • 6 sponsori.

  • Participanti din 5 orase (Arad, Dej, SM, Bistrita, Cluj).

  • Orase atinse in 2014 (Zarnesti, Dragasani, Deva, Dej, Nehoiu.

  • Orase atinse in 2015 (Arad, Nehoiu + satele alaturate.

Detalii “tehnice”

CIFRE

Dezvoltarea proiectului - 6 saptamani
20 Persoane implicate
30 Institutii atinse
1300 Beneficiari Live...

Share and Enjoy

  • Facebook
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit